Telefoane: +40762 662 699 / +40356 260 613

Vasile Loichita, nr. 1-3, SAD 4, Timisoara, Timis Vezi locatia pe harta

Estetica dentara

Un zâmbet frumos cu estetica dentară

„Primul lucru pe care îl observi atunci când privesti fata cuiva sunt ochii. Atunci când observi mai întâi dintii înseamna ca, fie acestia sunt urâti, fie sunt foarte frumosi.

Termenul de zâmbet ideal este usor exagerat, este zâmbetul care se mediatizeaza prin intermediul presei, televiziunii, publicitatii, este un zâmbet placut, simetric, optimist, dar a carui restaurare este îngreunata de multe ori de situatia clinica existenta,de conditia sociala si materiala a pacientului.

Chiar daca aceste conditii permit restaurarea estetica cât mai aproape de ideal, putem avea surpriza ca în final ceea ce refacem sa para fals, deoarece conceptul de zâmbet ideal include vârsta tânara, dinti neuzati, simetria perfecta de o parte si de alta a liniei mediene, simetrie care uneori da senzatia de artificial”

All Dentas Tim asigura un personal medical ultraspecializat si cu experienta in estetica dentara si chirurgie implantologica. “Practicianul trebuie sa cunoasca aspectul de „dentitie naturala atractiva” pentru a determina clar ce anume este nenatural. Nu este suficient sa ne dam seama ca un zâmbet este natural sau nu, ci sa gasim si sa înlaturam elementele care îl distorsioneaza”. .LEONARDO DA VINCI afirma: „Cei ce sunt indragostiti de practica fara stiinta sunt ca pilotii ce merg pe o nava fara carma sau compas si niciodata nu stiu incotro se indreapta”.